Seuraa meitä
OSTA NYT >
Väsymys, lihasten jäykkyys ja kipeys ovat merkkejä siitä, ettei elimistö ole palautunut harjoittelusta. Nopea palautuminen harjoittelun jälkeen mahdollistaa harjoittelun uudelleen aikaisemmin. For Goodness Shakes ainutlaatuinen resepti:
PALAUTUMINEN
Harjoittelu käyttää energiaa, lihakset polttavat glukoosia, nopeasti vapautuvaa hiilihydraattia. Energiavarantojen (glukoosi varastoituu glykogeeninä) vähentyessä elimistö alkaa käyttää energianlähteinä lihasten proteiinia ja rasvaa. Palautumisravinto täyttää nämä glykogeenivarastot. Paras tapa on nauttia palautumis-ravintoa 20-30 minuutin sisällä harjoituksen päättymisestä (”recovery window”), jolloin elimisto vastaaottaa ja varastoi energian nopeasti. 150% normaalitilaa nopeammin. Palautumisen maksimoimiseksi elimistö tarvitsee sekä hiilihydraattia että proteiinia. Hiilihydraatti imeytyy verenkiertoon ja aloittaa insuliini-reaktion, joka saa solut ottamaan glukoosin verenkierrosta ja varastoimaan sen glykogeeninä maksaan ja lihaksistoon. Proteiinin rooli on lisätä insuliinin eritystä ja lisätä siten hiilihydraatin varastoitumista glykogeeniksi [1]. Testeissä urheilijoille annettu hiilihydraattia ja proteiinia sisältynyt juoma antoi 55% pidemmän suorituskyvyn toistuvissa maksimaalisissa harjoituksissa verrat- taessa normaaliin  hiilihydraatti-elektrolyytti urheilujuomaan (6% hiilidydraattia). [2] For Goodness Shakes sisältää optimaalisen suhteen hiilihydraattia ja proteiini nopeaan palautumiseen urheilusuorituksesta. Se antaa energiaa ja täyttää glykogeenivarastot. Se kulkee kätevästi mukana ja voit aloittaa palautumisen välittömästi urheilun jälkeen.
[1] Spiller GA, Jensen CD, Pattison TS, Chuck CS, Whittam JH Scala J. Effect of protein dose on serum glucose and insulin response to sugar. America Journal of Clinical Nutrition 46 474-480. 1987. [2] Karp JR, Johnston JD, Tecklenburg S, Mickleborough TD, Fly AD, Stager JM. Chocolate Milk as a Post-Exercise Recovery Aid. International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism. 16. 78-91. 2006.
OTA YHTEYTTÄ | TIETOA MEISTÄ Copyright © 2012 For Goodness Shakes ja For Goodness Shakes Nectar ovat rekisteröityjä tuotemerkkejä.