Seuraa meitä
OSTA NYT >
Väsymys, lihasten jäykkyys ja kipeys ovat merkkejä siitä, ettei elimistö ole palautunut harjoittelusta. Nopea palautuminen harjoittelun jälkeen mahdollistaa harjoittelun uudelleen aikaisemmin. For Goodness Shakes ainutlaatuinen resepti:
PALAUTUMINEN
ANTAA ENERGIAA UUDISTAA NESTEYTTÄÄ MIKSI PALAUTUMINEN ON TÄRKEÄÄ
Lihakset kipeytyvät ja jäykistyvät harjoittelun seurauksena. Kipu ja jäykkyys johtuvat lihassyiden häiriöistä ja tulehduksista. Myös maitohappo saattaa aiheuttaa kipuja. Kipeät, väsyneet ja tulehtuneel lihakset ovat heikentyneessä tilassa eivätkä pysty täysipainoiseen suoritukseen. Harjoitusten seurauksena syntyneiden vaurioiden vähentäminen auttaa kehoa palautumaan normaaliin tilaansa, jolloin voit taas harjoitella täysipainoisesti. Tutkimusten mukaan lihasten kipeytymistä voidaan vähentää oikealla ravinnolla [5] ja lihashuollolla. Hiilihydraattia ja proteiinia juoneet urheilijoilla esiintyi vähemmän lihaskipuja, jäykkyyttä ja lihasvaurioita kestävyysharjoittelun jälkeen  verrattuna normaaliin hiilihydraattipitoiseen urheilujuomaan [6]. Tuotteen hiilihydraatti täyttää kehon energiavarastot antaen energiaa ja poistaen väsymyksen tunteen. For Goodness Shakes tarjoaa optimaalisen hiilihydraatin ja proteiinin suhteen proteiinisynteesin kiihdyttämiseksi ja proteiinin pilkkoontumisen estämiseksi, joka tukee lihaskudoksen korjaantumista ja sopeutumista. Ravinnon lisäksi palautumisessa on tärkeää pitää huoli riittävästä jäähdyttelystä ja venyttelystä harjoituksen jälkeen. Staattiset venytykset tulee suorittaa harjoituksen jälkeen lihasten ollessa vielä lämpimiä. Näin vältyt lihasrepeämiltä ja notkeutesi paranee.
[5] [6] Baty JJ, Hwang H, Ding Z, Bernard JR, Wang B, Kwon B, Ivy JL. The Effect of a carbohydrate and protein supplement on resistance exercise performance, hormonal response and muscle damage. Journal Strength Cond Res. 21 (2):321-9. 2007
OTA YHTEYTTÄ | TIETOA MEISTÄ Copyright © 2012 For Goodness Shakes ja For Goodness Shakes Nectar ovat rekisteröityjä tuotemerkkejä.