Seuraa meitä
OSTA NYT >
Väsymys, lihasten jäykkyys ja kipeys ovat merkkejä siitä, ettei elimistö ole palautunut harjoittelusta. Nopea palautuminen harjoittelun jälkeen mahdollistaa harjoittelun uudelleen aikaisemmin. For Goodness Shakes ainutlaatuinen resepti:
PALAUTUMINEN
Harjoituksen aikana lihaksia rasitetaan ja niihin tulee mikro-vaurioita. Harjoittelun jälkeen keho on anabolisessa tilassa: halukas korjaamaan lihasvaurioita,  uusiutumaan ja muuntumaan harjoittelua kestävämmäksi. Tämä pätee sekä voima- että kestävyysharjoitteluun. Liikuntaelinten lisäksi, myös sydän ja keuhkot ovat rakentuneet lihaksista ja niiden vahvistaminen ja kasvattaminen lisää kestävyyttä. Harjoittelun jälkeisten lihasvaurioiden korjaamiseen keho tarvitsee proteiinia. Vaikka keho voi tuottaa tiettyjä proteiineja, ei se pysty tuottamaan 9 elintärkeää aminohappoa (proteiinin rakennuspalikoita) itse. Harjoittelun jälkeen keho tarvitsee vähintään 6g näitä elintärkeitä aminohappoja ja minimissään 3g hiilihydraattia aloittaakseen tehokkaan palautumisen [3]. Maitopohjainen hiilihydraatti-proteiini-palautumisjuoma sisältää täydellisen proteiinin lähteen, josta löytyvät kaikki 9 elintärkeää aminohappoa. Aminohappojen lähteenä toimivat hera -ja kaseiini-proteiinit. Heraproteiini imeytyy nopeasti ruoansulatukseen ja tukee proteiinisynteesiä (lihaskasvua). Kaseiini toimii hitaammin ja nostaa veren aminohappotasoja pidemmän ajanjakson aikana. Kaseiini ruokkii lihaksia heraproteiinia pidempään ja vähentää proteiinin pilkkoutumista, joka on tärkeää lihaskasvun kannalta. Maidon luonnollisista hera- ja kaseiiniproteiineista tehty For Goodness Shakes sisältää 16g proteiinia ja 46-59g hiilihydraattia (mausta riippuen).
[3] Baty JJ, Hwang H, Ding Z, Bernard JR, Wang B, Kwon B, Ivy JL. The Effect of a carbohydrate and protein supplement on resistance exercise performance, hormonal response and muscle damage. Journal Strength Cond Res. 21 (2):321-9.
OTA YHTEYTTÄ | TIETOA MEISTÄ Copyright © 2012 For Goodness Shakes ja For Goodness Shakes Nectar ovat rekisteröityjä tuotemerkkejä.